MediaWatch

Ny Bankportal skal skabe overblik

Bankportalen giver alle mulighed for at overskue de mange informationer og steder på nettet, som er nødvendige for at foretage en god bankforretning.

Bankportalen er en linkguide til relevante steder på nettet vedrørende sagsområder som en almindelig bank beskæftiger sig med. Den indeholder bl.a. links til rene Netbanker, billån, boliglån, sammenligning af tilbud fra

Stifteren af Bankportalen Henrik Aa. Klemmensen siger:

- Vi lancerer nu Bankportalen, som et naturligt supplement til bl.a. Aktieportalen, som vi søsatte for ca. en måned siden. Til forskel fra Aktieportalen er Bankportalen mere bred. Bankportalen beskæftiger sig bl.a. med obligationer, lån, realkredit, sammenligning af tilbud fra banker m.v. Bankportalen er ligesom både Sundhedsportalen og Aktieportalen en selektiv linkguide. Det vil sige, at vi ikke leverer nogen form for information, men linker til de hjemmesider, som vi har fundet gode og relevante i forhold til f.eks. Bankportalen.

Bankportalen er nr. 3 i rækken af emnespecifikke portaler. Sundhedsportalen og Aktieportalen er allerede lanceret. Den næste portal, der vil blive lanceret er Autoportalen.

Bankportalen kan findes på http://www.bankportalen.dk/

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs