Ny Bankportal skal skabe overblik

MediaWatch

Bankportalen giver alle mulighed for at overskue de mange informationer og steder på nettet, som er nødvendige for at foretage en god bankforretning.

Bankportalen er en linkguide til relevante steder på nettet vedrørende sagsområder som en almindelig bank beskæftiger sig med. Den indeholder bl.a. links til rene Netbanker, billån, boliglån, sammenligning af tilbud fra

Stifteren af Bankportalen Henrik Aa. Klemmensen siger:

- Vi lancerer nu Bankportalen, som et naturligt supplement til bl.a. Aktieportalen, som vi søsatte for ca. en måned siden. Til forskel fra Aktieportalen er Bankportalen mere bred. Bankportalen beskæftiger sig bl.a. med obligationer, lån, realkredit, sammenligning af tilbud fra banker m.v. Bankportalen er ligesom både Sundhedsportalen og Aktieportalen en selektiv linkguide. Det vil sige, at vi ikke leverer nogen form for information, men linker til de hjemmesider, som vi har fundet gode og relevante i forhold til f.eks. Bankportalen.

Bankportalen er nr. 3 i rækken af emnespecifikke portaler. Sundhedsportalen og Aktieportalen er allerede lanceret. Den næste portal, der vil blive lanceret er Autoportalen.

Bankportalen kan findes på http://www.bankportalen.dk/

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også