MediaWatch

Tele Danmark i ny investering

Administrerende direktør i Tele Danmark Henning Dyremose oplyser, at det er selskabets mål at skabe en smidig organisation, der kan handle hurtig og effektivt og dermed opfylde kundernes behov for nye produkter.

Tele Danmark Innovation har skabt kontakten til selskabet Netverk, og Tele Danmark Mobil har ved en hurtig aktion udnyttet den spændende teknologi, som komprimerer datatrafikken på mobilnettet.

På den måde er håber tele Danmark, at samspillet mellem ventureselskabet og forretningen bliver udnyttet maksimalt, så mobilkunder kan benytte sig af den nye teknologi.

Netverk har udviklet en teknologi, der øger den oplevede datahastigheden over mobilnettet med op til seks gange.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs