MediaWatch

DR og MTG vil ryste posen

Ideen kommer fra en tilsvarende kortlægning i Holland, som afslørede, at der var plads til otte ekstra radiokanaler, skriver Aktuelt.

MTG retter nu henvendelse til en række partier i Folketinget, som man håber at få med på ideen, oplyser koncerninformationschef i MTG, Niels Jørgen Langkilde.

Danmarks Radio har tidligere fremsat samme forslag. Radiodirektør i DR Leif Lønsmann støtter fortsat ideen. Han mener, der er langt mere gang i FM-båndet i andre lande, og at man derfor bør "ryste posen" en gang mere.

Ideen om en ny kortlægningen af FM er bl.a. tidligere blevet afvist, fordi det vil udskyde igangsætningen af de nye kanaler, mens frekvensplanen laves.

I forvejen skal frekvensplanen til den femte kanal afstemmes i vore nabolande. Det har Telestyrelsen tidligere vurderet alligevel vil tage et til halvandet år, hvor man så kan få undersøgt hele FM-båndet.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs