MediaWatch

Unibank tror på e-markedsplads

Danske Bank melder klar til kamp om kunderne, skriver Berlingske Tidende.

- Forventningerne til indtjeningen er begrænset. Men vi tror, det vil vokse meget hurtigt og nå omkring 200-300.000 transaktioner (betalinger ved en handel, red.) i 2002, sagde direktør Peter Lybecker fra Unibank, da han på et pressemøde fortalte om projektet.

Markedspladsen går i luften i begyndelsen af 2001, hvor erhvervskunderne får tilbudt et "udstillingsvindue" på markedspladsen. Banken tjener så på selve transaktionerne, hvor normalprisen for butikkerne være 1,75 kroner pr. handel og 0,1 procent af handelsbeløbet. Dertil kommer et oprettelsesgebyr på 1.000 kroner og et abonnement på 80 kroner om måneden.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs