MediaWatch

Billigere telefoni

Arrowhead vil lancere bredbåndsservices til langt lavere priser end de hidtil kendte i Danmark. Det er meningen at danske kunder vil få tilbudt et månedsabonnement på 30 kroner og telefoni til ca. 20-25 procent lavere pris end priser, der er billigst herhjemme i dag, skriver Jyllands-Posten.

Arrowhead ejes for de 53 procents vedkommende af Nordens største elektricitetsleverandør Vattenfall, som i fjor havde en årlig omsætning på 27 milliarder danske kroner og et overskud på 4 milliarder kroner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs