Deutsche Telekom overvejer køb af Spray

MediaWatch

Flere tyske kilder har i dag over for svenske vision.media.se bekræftet forlydender om, at T-Online er langt inde i forhandlinger med Spray om et opkøb. Men T-Online er ikke alene om at bejle til Spray. Mindst to andre seriøse kandidater har været nævnt, herunder muligvis Yahoo eller America Online. Bestyrelsesformand i Spray Ventures, Per Bystedt, ønsker imidlertid ikke at kommentere oplysningerne.

Spray er i Danmark mest kendt for at have indgået en aftale om købsoption med Jubii - en option som sættes i værk, hvis Spray går på børsen inden årets udgang.

T-Online er noteret på den tyske Neuer Markt børs og har en meget stærk stilling på det tyske marked, men opkøbet af Spray kunne være en relativ billig vej ud til flere nye markeder. Spray har således portaler i ni europæiske lande, og et opkøb kunne meget vel betragtes som led i T-Online's forsøg på at konsolidere sig på det europæiske portalmarked.

Vision.media.se vurderer, at i kampen om det europæiske portalmarked er ingen selskaber i stand til at vokse tilstrækkeligt ved egen kraft. I stedet må de fusionere med partnere, som styrker og supplerer dem på nye markeder.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også