MediaWatch

France Telecom undgår dyr UMTS-financiering

France Telecom lader sin andel på 50 procent i mobilselskabet MobilCom Multimedia overføre til partneren MobilCom, som en del af den aftale de to selskaber indgik, da France Telecom erhvervede en andel på 28,5 procent i MobilCom, skriver Wall Street Journal..

Dermed slipper France Telecom for direkte at betale de 8,4 milliarder euro for den tyske UMTS-licens, idet licensinvesteringen vil komme til at fremstå af MobilComs regnskaber, hvorimod France Telecoms regnskaber kun kommer til at inkludere de 3,7 milliarder euro, som man betaler for Mobilcom, oplyser det franske teleselskabs finanschef Jean-Louis Vinciguerra.

Vinciguerra afslører desuden, at France Telecom kunne være interesseret i at købe den finske regerings andel af Sonera, afhængig af regeringens salgsplaner og Soneras planer generelt. Det franske teleselskab har dog ikke truffet nogen beslutninger i den retning.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs