MediaWatch

Kommunerne får e-giro

Fra 4. kvartal i år vil Kommunedata have integreret den elektroniske faktura, egiro, i sti økonomiststem, og det giver kommunerne mulighed for at benytte systemet fra dette tidspunkt.

Ifølge Kommunernes Landsforenings nyhedsmagasin, Danske Kommuner vil overgangen til elektronisk fakturering kunne spare kommunerne for 25 kr. pr. faktura. Det svarer til en samlet besparelse på 625 millioner kroner om året.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs