MediaWatch

DR-radio skal have flere unge lyttere

DR Radio tegnede sig i 1999 for 67 pct. af danskernes samlede radiolytning, og målt ugentligt blev radioen benyttet af 87 pct. af danskerne mod 89 pct. året før.

P1 bruges af 22 pct., mens P3 i 1999 oplevede et fald fra 69 til 66 pct. Det skyldes, at konkurrencen om de yngre lyttere er blevet skærpet, og omkring en fjerdedel af de helt unge vælger at lytte til anden radio end DRs. Derfor vil det fortsat være et af DR Radios vigtigste programmål at få flere unge lyttere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs