MediaWatch

Ny sportsportal med stærke bagmænd

Hovedaktionæren i den nye sportsportal, Sportsfan.dk, er IT-virksomheden Aston IT-Group med en milliardomsætning og 1100 ansatte.

"Vi ser ikke bare Sportsfan.dk som en hjemmeside, men som et helt nyt medie. Der skal ikke bare være ren information, men underholdning i form af TV, interviews med sportsstjerner, en sportsfanklub og andet," fortæller bestyrelsesformand Peter Warnøe som samtidig er adm. dir. i Aston IT-Group, til Jyllandsposten..

Næstformand i bestyrelsen, og næststørste aktionær i Sportsfan.dk, er Michael Laudrup.

Navnet Sportsfan er registreret i andre lande, som konceptet skal overføres til fra næste år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs