MediaWatch

AltaVista foran mulig opsplitning

Pierre Paperon administrerende direktør for AltaVista Europa udtaler overfor Sunday

Ifølge avisen vurderes AltaVistas europæiske division til at være godt 900 millioner $ svarende til rundt regnet 7,2 milliarder kroner værd og forventes optaget enten på børsen i London eller Frankfurt.

AltaVista afblæste i april i år en ellers planlagt emission med begrundelsen, at aktiemarkedet som følge af de heftige børskorrektioner på især Nasdaq-indekset var inde i en negativ spiral. Dengang gav man ikke nogen klar indikation af hvornår, man igen ville forsøge at udbyde aktier til offentligheden. Man udtalte blot, at man ville vente og se markedet an.

Flere virksomheder, herunder en del Internet-relaterede, har i de seneste måneder valgt at følge AltaVistas eksempel og følgelig udskudt deres IPO til et mere gunstigt tidspunkt.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs