MediaWatch

Gode råd til dot.com virksomheder

Det mener i hvert fald mediabureauet The Media Partnership, der har udarbejdet fem gode råd, som direktør Herman Haraldsson, TMP, for nylig præsenterede på et seminar.

TMP var det første mediabureau i Danmark, der startede en Internetafdeling, TMP Netmedia, i marts 1998. TMP Netmedia har til formål at rådgive, indkøbe og håndtere annoncering på Internettet og af dot.com virksomheder i andre medier. Sideløbende udvikler bureauet nye produkter der kan optimere annoncørernes reklamekroner på nettet.

TMP anbefaler nye virksomheder på nettet at følge disse råd:

1. Brug en mediarådgiver

2. Udarbejd en markedsførings- og mediaplan

3. Lad være med at lave eksklusivaftaler

4. Forhandl pris på medieplads

5. Hav en "escape"-klausul i alle kontrakter/aftaler

Opsummering
*Udarbejd en markedsførings- og mediaplan
*Forhandl pris på mediaplads

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs