SBS er ikke nødvendigvis med

MediaWatch

Og det vil være af stor betydning, at få disse radioer med i nyhedssamarbejdet for at få en stor dækning i landet, idet de tre Voice-stationer har over 1,1 mio. lyttere om ugen.

"Der er intet samarbejde - og jeg understreger intet - med TvDanmark eller SBS i sammenhæng med RadioNyhederne. Intet selskabs-, ejerskabs- eller udviklingsmæssigt sammenfald. ANR og Berlingske Online opbygger en nyhedstjeneste med de journalister, som i forvejen findes her, og hvis Voice vil abonnere, er det fint," siger Berlingskes adm. direktør, Joachim Malling.

"Voice-stationerne bliver måske kunder - og jeg understreger kunder," siger programchef Carsten Worsøe fra ANR, som er manden bag idéen.

Har SBS ønsket at være medejer?

Heller ikke SBS Danmarks adm. direktør, Jesper Sehested Lund, ønsker at svare direkte på, om SBS har krævet at være med i ejerkredsen for at bruge den nye nyhedstjeneste:

"Vi har endnu ikke besluttet, om vi vil være med i dette samarbejde, men hvis der bruges mange ressourcer på det, er det da interessant. Det er ikke nogen hemmelighed, at SBS hele tiden har haft interesse i at indgå i et samarbejde med danske partnere. Og vi har jo faktisk allerede et samarbejde med Berlingske i dag, idet Berlingske Online leverer nyheder til tekst-TV på TvDanmark1 og TvDanmark2," siger Jesper Sehested Lund. SBS holder møde med Voice-radioerne 8. februar i Vejle.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også