MediaWatch

www.forsvarsministeriet.dk solgt af privatperson

I godt et år har domæneadressen www.forsvarsministeriet.dk til hørt en privatperson, der efter en artikel i Computerworld for sjov ville se, om der var nogen danske ministerier der ikke havde husket at registrere deres domænenavne.

I den mellemliggende periode har han loyalt linket videre til de berørte ministerier, og især har det undret ham at Forsvarsministeriet ikke har rettet henvendelse til ham.

- Jeg har hele tiden haft den opfattelse at ministerierne er velkome til at overtage domænet til kostpris, men jeg har ikke hørt fra dem, udtaler Ulrik G. til DR’s IT-program Harddisken.

Et talsmand for Forsvarsministeriet erkender at ministeriet har sovet i timen, og hævder at domænenavnet www.forsvarsministeriet.dk blev registret få dage før ministeriet selv forsøgte.

Ministeriet har overtaget domænenavnet til kostpris.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs