MediaWatch

Siemens udvikler software til videoforsendelse

Det nye softwareprogram, som Siemens har døbt HotStreams(TM), gør det muligt at sende video- og Tv-programmer via Internet.

Den nye software teknologi muliggør transmittering af Tv og video via internettet. De, der kan anvende det, er leverandører til internet og leverandører af tv-programmer, og de kan bruge det til at tilbyde brugerne information på basis af registrerede og lagrede brugerpræferencer.

Ved hjælp af den nye teknologi bliver det mulig for Internet-leverandører og Tv producenter at tilbyde brugervenlig information på basis af lagrede brugerpræferencer via video streaming over Internet protokollen (IP). Herved kan TV selskaber tilføje en ekstra dimension til deres standard programming som ellers ikke er tilgængelig. F.eks., hvis en internetbruger kan bestille, at et program om husrenovering og genopbygning bliver automatisk indsamlet ud fra nuværende og tidligere tvprogrammer og sendt til Internet terminalen.

For at kunne anvende en sådan service, er det eneste en internetbruger behøver, en multimedia PC plus adgang til internet med overførselshastigheder upwards på 300-Kbit per sekund. Ved hjælp af ADSL (Asymmetrical Digital Subscriber Line) teknologier, som allerede er ved at blive testet, skulle tv-kvalitets programming via internettet være tilgængelig til en stor skare af brugere indenfor de næste to år..

Ved at bruge HotStreams kan underholdnings- og nyhedsformidlere forsyne seere med muligheden for at se nyheder, i form af overskrifter med mulighed for at tilvælge en længere versioner. Baseret på en brugerprofil kan reklame målrettes til et bestemt publikumssegment, som kan vises i løbet af en videosekvens. Brugere kan også vælge, om de ønsker at se reklamer, eller om de ønsker at grave dybere i lommerne og vælge reklamefri film.

HotStreams bruger adskillelige internet karakteristika som hyperlink og hypervideo. Ved at klikke med musen kan en kunde bevæge sig fra en video til en tekstside eller vandre videre til en anden video. Der leveres kun den information, som kunden har valgt, eller som man er villig til at betale for.

HotStreams anvender en filterteknologi, som kan tilføjes en almindelig Web server enten hos TV network's site eller en mellemliggende vært. Softwareprogrammet anvender algoritmer som filtrerer information, som er lagret i multimediadatabaser, inklusiv information om priser plus beskrivelser af Tv programming og andre enheder.

Algoritmen analyserer herefter den information som webserveren har indsamlet omkring hver kundes interesser, og udvælger og sammenligner dette med databaseinformationen for at beslutte, hvilke Tv programmer, der rent faktisk skal leveres til kunden. HotStream genererer en liste over de instruktioner, der er sendt til leveringssystemet, som så efterfølgende indsamler den customized programming, som er blevet bestilt.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs