MediaWatch

Mylius, Rachlin og Jubii

"EldoRadio sendes på hybridnet og Internet. Jubii står for Internetdelen, som bliver en af verdens mest moderne radiostationer. Al musik bliver lagret elektronisk og radioen vil blive streamet på Internet 24 timer i døgnet. Om dagen vil værterne Dan Rachlin og Jørgen de Mylius underholde, om aftenen tager Internetbrugerne over. Her vil det være muligt at bruge Internet-jukeboxen, hvor lytterne selv kan bestemme hvilke melodier, der skal spilles i radioen.

Brugeren kan enten stemme om hvilket nummer, der skal spilles næste gang, eller deltage i små interaktive spil, hvor vinderen kommer til at ""sidde med fjernbetjeningen"" Radioens web-site bliver et samlingspunkt for folk med interesse for musik fra 60'erne, 70'erne og 80'erne."

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs