MediaWatch

Y2K-problemer med Viasat’s parabolkort

Viasat har i sidste øjeblik opdaget et år 2000-problem på en af de serier af parabolkort, som firmaet administrerer. Det er det norske stele- og satellitselskab Telenor, som har fundet frem til problemet. Undersøgelsen indikerer, at én af parabolkortserierne ikke virker, og Viasat er derfor i gang med at ringe ud til samtlige kunder for at få dem til at skifte kortet ud. Viasat’s konkurrent Canal Digital oplyser overfor Børsen, at de allerede har checket deres systemer, og at disse ikke vil volde problemer i forbindelse med årtusindskiftet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs