MediaWatch

Canal Digital trækker i land

Efter et par måneder fik de et brev om evt. fortsættelse mod betaling, og dette brev blev senere fulgt at et nyt brev i en skrappere tone. "Betalingspåmindelse" stod der på brevet, som påpegede, at kunden endnu ikke havde betalt.

Forbrugerombudsmanden fik en række klager fra fortørnede forbrugere, der mente, at de ikke skyldte Canal Digital penge.

Det fik Hagen Jørgensen til at kræve, at Canal Digital omgående skulle rette op på den vildledende markedsføring.
Selskabet har nu givet tilsagn om straks at ophøre med at sende reklamemateriale i form af girokort, medmindre det tydeligt fremgår, at det er frivilligt, om man vil betale. Der må samtidig ikke stå "påmindelse" eller "betalingspåmindelse" i materialet, skriver Ritzau.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs