MediaWatch

TvDanmark bliver klemt

Udsendelse af DR2 på lokale frekvenser er i strid med etableringen af TvDanmark netværket og dermed grundlaget for dansk lokal TV, mener formanden for TvDanmark netværket Peter A. Petersen. Hvis DR2 skal anvende ledige lokale frekvenser, som kulturministeren har foreslået, blokerer det for den plads, der oprindeligt var afsat til etablering af nye TvDanmark stationer. Feks. i Esbjerg og Frederikshavn.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs