MediaWatch

SBS i nyt holdingselskab

SBS fik et bedre resultat i 3. kvt. med positivt cashflow, men dog fortsat med et negativt resultat på 120 mio. SEK. SBS-aktien har haft problemer og er faldet fra 34 dollars til 18 dollars. Men har nu genvundet styrke til 25 dollars. Nu spekulerer markedet på, om der er en køber af hele SBS. Samtidig går SBS ind i en nyt holdingselskab, European Broadcasting System, med 3%. I selskabet skal ligge en række projekter i Østeuropa.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs