MediaWatch

Politiken.dk og Wulffmorgenthaler lancerer haha-univers

Politiken og Wulffmorgenthaler udvider samarbejdet og slipper satiren løs på sitet Heltnormalt.dk.

Opdateret 13.38. Igennem de seneste 6 år har Michael Wulff og Anders Morgenthaler under navnet 'Wulffmorgenthaler' tegnet satiriske striber fast for Politiken.dk.

Nu udvides samarbejdet - Politiken og Wulffmorgenthaler lancerer sammen et netunivers dedikeret til humor og satire med titlen ’Helt Normalt'. Politiken lægger teknik og site til - mens alt indhold leveres af Wulffmorgenthaler og deres humorredaktion.

”Med ’Helt Normalt’ får Danmark endelig et satirisk kraftcenter af international karat,” siger Lars Grarup, chefredaktør på Politiken, i en pressemeddelelse.

Den velkendte serie 'Wulfmorgenthaler' vil flytte ind på ’Helt Normal’, men der vil også og stadig komme nye ansigter til, bl.a. Bob (foto) der skal agere styrmand på ’Helt Normalt’:

"Bob er selfmade, har guldtand og afbleget hår, og han har tjent alle sine penge på lyssky aktiviteter uden for Danmark. Normalt ville han deltage aktivt i debatten på Ekstra Bladets Nationen, så han er lykkelig for at have en større platform nu. På Helt Normalt vil han reagere på aktuelle begivenheder med hurtige, skarpe skud fra hoften," siger Michael Wulff i meddelelsen.

- NLJ, LR

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs