MediaWatch

Politiken.dk og Wulffmorgenthaler lancerer haha-univers

Politiken og Wulffmorgenthaler udvider samarbejdet og slipper satiren løs på sitet Heltnormalt.dk.

Opdateret 13.38. Igennem de seneste 6 år har Michael Wulff og Anders Morgenthaler under navnet 'Wulffmorgenthaler' tegnet satiriske striber fast for Politiken.dk.

Nu udvides samarbejdet - Politiken og Wulffmorgenthaler lancerer sammen et netunivers dedikeret til humor og satire med titlen ’Helt Normalt'. Politiken lægger teknik og site til - mens alt indhold leveres af Wulffmorgenthaler og deres humorredaktion.

”Med ’Helt Normalt’ får Danmark endelig et satirisk kraftcenter af international karat,” siger Lars Grarup, chefredaktør på Politiken, i en pressemeddelelse.

Den velkendte serie 'Wulfmorgenthaler' vil flytte ind på ’Helt Normal’, men der vil også og stadig komme nye ansigter til, bl.a. Bob (foto) der skal agere styrmand på ’Helt Normalt’:

"Bob er selfmade, har guldtand og afbleget hår, og han har tjent alle sine penge på lyssky aktiviteter uden for Danmark. Normalt ville han deltage aktivt i debatten på Ekstra Bladets Nationen, så han er lykkelig for at have en større platform nu. På Helt Normalt vil han reagere på aktuelle begivenheder med hurtige, skarpe skud fra hoften," siger Michael Wulff i meddelelsen.

- NLJ, LR

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Seneste nyt

Se flere jobs