MediaWatch

Talkshows IV: "Jeg har altid godt kunnet lide unge piger"

  Denne uges MedieKlip er udvalgt og præsenteret af journalist Tine Brødegaard Hansen .   Klaus Pagh åbner op over for Eleva2rens værtspar Ole Stephensen og Suzanne Bjerrehus og afslører blandt andet, at han har lagt spiritussen på hylden til fordel for Evian, som folkene på Eleva2ren ikke lige er bekendt med, hvad er.

 

Denne uges MedieKlip er udvalgt og præsenteret af journalist Tine Brødegaard Hansen .

 

Klaus Pagh åbner op over for Eleva2rens værtspar Ole Stephensen og Suzanne Bjerrehus og afslører blandt andet, at han har lagt spiritussen på hylden til fordel for Evian, som folkene på Eleva2ren ikke lige er bekendt med, hvad er.

Dagens klip er fra Eleva2rens indslag med en kendt person, hvor publikum, som sidder talrigt og tæt på værterne, stiller spørgsmålene. Ofte var det med politikere som gæster. 

Dog var det mere quizzen med den infame Hugo og den evigt perplekse Nina Klinker-Jørgensen, der tiltrak mig ved det fantastiske program, dengang det blev sendt på TV 2 fra 1988-1996.

Bonusinfo: En soundbite fra interviewet med Klaus Pagh er blevet til en rapsang af samme navn, som gruppen Suspekt har udgivet. Han siger blandt andet: "Jeg har altid godt kunnet lide unge piger". Og det er der vel egentlig ikke noget suspekt ved... Hør sangen, hvis du tør, i klippet under Eleva2ren.

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Seneste nyt

Se flere jobs