MediaWatch

"Hvis A4 er Messi, er Mandag Morgen Ronaldo"

Troels Mylenberg, chefredaktør på Fyns Amts Avis, savner overraskelser i Jyllands-Posten, foretrækker at få den politiske satire serveret af Selvsving frem for Jon Stewart - og bruger generelt langt mere tid på radio end tv. Her er Mediemenuen fra den fynske chefredaktør. Hvad foretrækker du ...

Troels Mylenberg, chefredaktør på Fyns Amts Avis, savner overraskelser i Jyllands-Posten, foretrækker at få den politiske satire serveret af Selvsving frem for Jon Stewart - og bruger generelt langt mere tid på radio end tv. Her er Mediemenuen fra den fynske chefredaktør.

Hvad foretrækker du ...

... Politiken eller Jyllands-Posten?
"Politiken. Jyllands-Posten har folk som Jakob Levinsen, som jeg sætter stor pris på, men selve avisen overrasker aldrig. Nyhedsmæssigt kører JP godt, men Pittelkow og Farshad Kholghi skriver den samme artikel hver gang, de går til tasterne. Det er der også mange, der gør på Politiken, men det er bare lidt mere muntert, når Politiken for eksempel igen og igen forsøger at forsvare at dække kongehuset ved at dække andre, der dækker kongehuset. Jeg elsker Politiken for dens åbenlyse lighed med en ung usikker knægt, der går i byen for se på piger, og i en blanding af selvovervurdering og generthed mest kigger på sig selv og derfor aldrig rigtig kommer nogen vegne. Ham er vi mange, der kender godt."

... TV 2 Lorry eller TV 2 Fyn?
"TV 2 Fyn, selvfølgelig. Jeg bor i det sydfynske, og regionalstationen er relevant. Sjovt nok fandt jeg aldrig Lorry relevant, da jeg boede i
København."

... Mandag Morgen eller Ugebrevet A4?
"A4 holder i min verden. Hvis A4 er Messi, er Mandag Morgen Ronaldo. Masser af talent og stjernekvalitet, men for meget fokus på håret, som dog er føntørret flot."... Lokalavisen.dk eller dinby.dk?
"Lokalavisen.dk. Dinby.dk er et Berlingske-produkt, og mine mange år i den koncern har lært mig, at uanset hvad, så er Berlingske et regionalt Nordsjællandsk mediehus, der prøver at lade som om, det gerne vil være landsdækkende, men klart har det bedst i Kystbanen med et stykke brændt dej fra Emmerys i hånden og en fribillet til noget med nogen fra Det brune punktum på Bellevue i lommen."

... Steffen Gram eller David Trads?
"Jeg må sige Trads, ved ikke helt hvorfor, måske fordi jeg er en tekst-mand, og jeg kan lide at læse ham. Gram er old school-DR på den fine måde, men Trads er min mand. Han ved noget og forsøger på ingen måde at skjule det."

... Altinget.dk eller tv-kanalen Folketinget?
"Altinget er en dejlig tør fætter lige efter mit hoved. Jeg er der
dagligt. Folketingets tv-kanal forekommer mig at være public service
- uden hverken public eller service."

... Fodboldmagasinet eller Hutlihut?
"Kan bedst lide det nørdede, men hvem kan ikke sluge en gang Hutlihut, der er fodbold-tv uden modhager. En slags dejlig soft Tommy Troelsen version 2011. Jeg elsker fodboldnørderi, men Fodboldmagasinet balancerer på en fin linje, hvor selv jeg nogle gange er lige ved at udbryde: Hold nu op, det er jo bare fodbold."

... Selvsving eller The Daily Show?
"Selvsving (RIP) for at være cirkusrevyen på P1 eller djøffernes Linje 3, som de sikkert ville sige på K-forum."

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere