MediaWatch

Troels Mylenberg til DR: Stop X Factor

"..dette bør være den allersidste omgang X Factor, som DR producerer for licenspenge." Ordene kommer fra Troels Mylenberg, politisk kommentator, chefredaktør på Fyns Amts Avis og grundigt træt af amatører i bedste sendetid.

"..dette bør være den allersidste omgang X Factor, som DR producerer for licenspenge."

Ordene kommer fra Troels Mylenberg, politisk kommentator, chefredaktør på Fyns Amts Avis og grundigt træt af amatører i bedste sendetid.

"Det er helt og aldeles paradoksalt, at så mange kræfter og så megen interesse tilflyder en flok sangere, som for de flestes vedkommende ikke hæver sig voldsomt over skolekomedienivaeu," skriver Troels Mylenberg på sin blog, hvor han opfordrer DR til i stedet at satse på at vise rigtige kunstnere i primetime.

"X Factor skaber ikke stjerner, X Factor eksponerer og dyrker i stedet den forløjede historie om, at enhver kan blive sanger på den store scene," skriver Troels Mylenberg videre og han retter ikke kun en anklagende pegefinger mod DR-ledelsen.

Også X Factor-dommerne får en over nakken: 

"Programmet er et opstillet show, som nok er underholdende, men som samtidig blæser på alt det, som kunstnere som Thomas Blachmann, Pernille Rosendahl og Cutfather selv står for. Eller burde stå for. I stedet er også de forblændet af det spotlight, programmet giver. Tilsyneladende alene for spotlightets skyld."

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Seneste nyt

Se flere jobs