MediaWatch

Publicistprisen til Clement Kjersgaard

DR-værten og chefredaktøren på magasinet Ræson får Publicistprisen 2011.

Vært på DR2's 'Debatten' og manden bag det politiske magasin Ræson, Clement Kjersgaard, 36, får dette års Publicistpris. Det skriver foreningen - og DR - i en pressemeddelelse.

Kjersgaard var nomineret til prisen på 25.000 kroner i konkurrence med TV 2’s mellemøstkorrespondent Steffen Jensen og tv-dokumentaristerne Nils Giversen og Christopher Guldbrandsen.

Clement Kjersgaard startede som 11-årig Aarhus Børneradio, Ræson startede han op i 2002. I 2004 blev han tilknyttet DR2, hvor han indledte med programmet ’Tal med Gud’. Siden har han bl.a. lavet 'Chefredaktørernes Klub', ’Clement Direkte’ og ’Autograf’ på DR2. Modtog i 2004 Hal Koch-prisen.

De seneste år er Publicistprisen blandt andet gået til Connie Hedegaard, Uffe Ellemann-Jensen, Ulla Terkelsen og sidste år til Dorte Toft.

Prisen uddeles i aften i.f.m. generalforsamlingen i Den Danske Publicistklub, der samtidig vil skifte navn til ’Danske Publicister’.

- LR

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs