MediaWatch

Tommel op for Livvagterne - ned for Blekingegade

Berlingske Tidende giver fem af seks stjerner til det første nye afsnit af DR's Livvagterne, mens TV 2's Blekingegade må nøjes med tre

"Vi har savnet Livvagterne," skriver Berlingske Tidendes anmelder Ebbe Iversen i dagens avis. Til gengæld kommer han næppe til at savne TV 2 og Zentropas krimidrama "Blekingegade."

"... der er både spænding og troværdighed i Peter Thorsboes og Mai Brostrøms begavede manuskript," hedder det om Livvagterne, der opnår fem af seks stjerner.

"... især i de første tre afsnit var handlingen så springende og flimrende, at resultatet blev mere frustrerende end fængslende," skriver Iversen om Blekingegade, som må nøjes med tre stjerner.

I B.T. kalder Birgitte Grue det første af de nye Livvagterne-afsnit for "en vellykket kombination af drama og realisme" og kvitterer med fire ud af seks stjerner.

Handlingen i sæsonens første dobbelt-afsnit af Livvagterne ligger meget tæt op ad de virkelige begivenheder omkring attentatforsøget på Muhammed-tegneren Kurt Westergaard fredag aften i hans hjem i Viby.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere