MediaWatch

Mere mudderkastning mellem kommentatorer

Berlingske Tidendes Thomas Larsen kommer nu på banen og kritiserer Jyllands-Postens Ralf Pittelkow for ikke at lave objektive analyser.

Kommentatorkrigen fortsætter. Denne gang er det Thomas Larsen, politisk kommentator ved Berlingske Tidende, der retter sine skyts mod Jyllands-Postens kommentator, Ralf Pittelkow.

"Ralf Pittelkow er en fremragende debattør, men han har en dagsorden og kan derfor i flere sammenhænge ikke lave den objektive analyse," siger Larsen ifølge B.T.

Den kritik er Ralf Pittelkow ikke overraskende uenig i og smider bolden tilbage i hovedet på Larsen.

"Han (Thomas Larsen, red.) er primært referent. Han refererer de politikere, han har talt med og gør det uhyre loyalt. Jeg laver jo i langt højere grad selvstændig analyse af politik og samfund", skriver Ralf Pittelkow ifølge B.T. i en kommentar til det liberale nyhedsbrev 180grader.dk.

Som nybagt politisk redaktør på TV 2 valgte Henrik Qvortrup for nylig, at tv-kanalen ikke længere skal bruge Thomas Larsen som politisk kommentator, fordi han ifølge Qvortrup er et "ukritisk talerør for Fogh".

- Newspaq

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs