MediaWatch

Århus Stiftstidende søger amatørfotografer

Har du et digitalkamera, kan du blive fotograf for Midtjyske Medier.

Har du et digitalkamera, kan du blive fotograf for Midtjyske Medier. En annonce i Århus Stiftstidende lokker med gratis t-shirts, jakke og koncertbilletter til gengæld for billeder af århusianere.

Projektet hedder "Spotted" og går ud på at finde 10-12 personer, der er over 18 år og har et digitalkamera. Deres opgave bliver at tage billeder af gæster ved koncerter og andre arrangementer og efterfølgende lægge dem på nettet.

Her kan de fotograferede gå ind og se sig selv og eventuelt købe billederne.

Jobbet er ulønnet, men ud over t-shirten, jakken og koncertbilletterne tilbyder avisen en procentdel af billedsalget til fotograferne. |NP|

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs