MediaWatch

Søndagsavisen lider i aviskrigen

Første halvår af 2008 har kostet Søndagsavisen dyrt. Således lyder resultatet på et fald fra 48 mio. kr. til blot 11,2 mio. Samtidig falder koncernens omsætning til 805,8 mio. kr.

Første halvår af 2008 har kostet Søndagsavisen dyrt. Således lyder resultatet på et fald fra 48 mio. kr. til blot 11,2 mio.

Samtidig falder koncernens omsætning til 805,8 mio. kr. fra 865,4 mio. kr.

Faldende annonceindtægter får skylden for den faldende omsætning og indtjening.

"Det er i særlig grad faldet i markedet for stillingsannoncer samt tabte markedsandele i distributionsforretningen, der har påvirket omsætningen i Danmark," skriver Søndagsavisen.

Søndagsavisens ledelse fastholder dog forventningerne til årsregnskabet for hele 2008. Her forventes koncernens nettoomsætning at blive omkring 1,6 milliarder kr. og resultatet før skat 20-40 mio. kr. |NP|

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs