MediaWatch

Berlingske Media ramt af distributionsproblemer

Problemer med Berlingske Medias nye abonnementssystem betyder bl.a. udeblevne aviser og dobbeltregninger til abonnenter.

Problemer med Berlingske Medias nye abonnementssystem betyder bl.a. udeblevne aviser og dobbeltregninger til abonnenter.

Berlingske Media har for første gang i 28 år valgt at ændre i abonnementssystemet, hvilket har skabt tekniske problemer, skriver Journalisten.

"Det er ikke hver dag, vi lægger systemerne om. Selv om vi har forberedt os på det i længere tid, har vi haft en del problemer, som vi håber at få løst hurtigst muligt," fortæller Bjarne Munck, som er direktør for produktion og distribution i Berlingske Media.

Problemerne i IT-systemet rammer primært betalingsaviserne i Berlingske Media. Det har betydet, at aviser udebliver, abonnenter modtager dobbeltregninger, callcentrene er overbelastede, og nogle medarbejdere arbejder intensivt og hårdt for at løse de tekniske problemer.

Men det er ikke kun på den tekniske side, at man mærker problemerne.

Problemerne i IT-systemet rammer primært betalingsaviserne i Berlingske Media.

Det betyder blandt andet, at aviser udebliver, abonnenter modtager dobbeltregninger, callcentrene er overbelastede, og nogle medarbejdere arbejder intensivt og hårdt for at løse de tekniske problemer.

Det er dog ikke kun teknikere, som bliver udfordret netop nu.

"Vores journalister kan mærke uroen, så det er da en mental udfordring," vurderer Bjarne Munck.

Steffen Lillmoës, tillidsmand i Berlingske Media, kan dog ikke se det store problem for journalisterne.

"Det er noget forfærdeligt rod, og vi kan ikke være det bekendt over for abonnenterne. Men jeg vil vurdere, at 95 procent modtager deres avis, som de skal. Derfor tror jeg ikke, journalisterne ligger søvnløse over det her," siger han. |NP|

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

Se flere jobs