MediaWatch

Nyt selskab skal understøtte Nyhedsavisen

Den kontrollerende aktionær bag Nyhedsavisen, Morten Lund, har stiftet et nyt selskab, der kun har til formål at eje eller støtte Nyhedsavisen.

Den kontrollerende aktionær bag Nyhedsavisen, Morten Lund, har stiftet et nyt selskab, der kun har til formål at eje eller støtte Nyhedsavisen.

Firmaets formelle formål er at yde finansiering til og/eller eje aktier i 365 Media Scandinavia, som ejer Nyhedsavisen og Morgendistribution Danmark. Det skriver Jyllands-Posten.

Morten Lund har foreløbigt skudt 125.000 kroner ind i det nye selskab. Det svarer til det lovpligtige mindstebeløb for anpartsselskaber.

Stiftelsen af selskabet sker på et tidspunkt, hvor Nyhedsavisens seneste frist for at aflevere selskab næsten er overskredet med to uger.

Erhvervs- og selskabsstyrelsen har nemlig endnu ikke set skyggen af et regnskab fra Nyhedsavisen. |NP|

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs