MediaWatch

600.000 har set 'Flammen og Citronen'

Næsten 600.000 danskere har nu indløst billet til filmen om de to modstandsfolk 'Flammen og Citronen.'

Næsten 600.000 danskere har nu indløst billet til filmen om de to modstandsfolk 'Flammen og Citronen.' Filmen har ifølge iBYEN.dk ligget nummer et på listen over mest sete film i de danske biografer og er den mest sete film siden 2000. Til og med tirsdag aften har 591.793 biografgængere set 'Flammen og Citronen' - der spilles af Thure Lindhardt og Mads Mikkelsen. Først i filmens sjette uge er den blevet overhalet af ugens premierefilm 'Iron Man'. Succesen er gode nyheder for producenten, Nimbus, der tidligere har meldt ud, at mellem 400.000 og 450.000 solgte billetter ville tjene investeringen på 46 mio. kr. hjem. |NP|

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til delvis genåbning, nye chefredaktører på TV 2 News og Jyllands-Posten, en kommende streamingtjeneste og planer om vækst blandt flere. Få overblik over ugens gang i Mediedanmark.

Seneste nyt

Se flere jobs