MediaWatch

Ejer af bold.dk køber bookmaker

Manden bag fodboldportalen Bold.dk køber sig nu ind i bookmakeren Danbook. Der er samtidig planer om andre opkøb. Det skriver business.dk.

Manden bag fodboldportalen Bold.dk køber sig nu ind i bookmakeren Danbook. Der er samtidig planer om andre opkøb. Det skriver business.dk. Kresten Buch købte for tre år siden Divisionsforeningen ud af fodboldsitet Bold.dk via selskabet Sports Holding. Og nu har Sports Holding besluttet at spendere ni millioner på at købe den største aktiepost i Danbook Ltd og softwareselskabet Allsports Ltd. Det danskejede Danbook, der har licens i England, begyndte at sætte odds på sportsbegivenheder for to år siden, og i dag har de 10.000 registrerede brugere, som stort set alle er danskere. Brugerne spillede sidste år for 24 mio. kr., hvoraf 6,8 pct. var tilbage efter udbetaling af gevinster. Kresten Buch oplyser til business.dk, at bundlinjen i selskabet i øjeblikket ligger omkring nulpunktet. Danbook vil fortsætte som selvstændigt selskab, men har forpligtet sig til at bruge mere end tre mio. kr. på at markedsføre sig via Bold.dk de kommende to år. Kresten Buch fortæller også, at han i øjeblikket er på udkig efter yderligere ekspansionsmuligheder for Sports Holding. |NP|

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til delvis genåbning, nye chefredaktører på TV 2 News og Jyllands-Posten, en kommende streamingtjeneste og planer om vækst blandt flere. Få overblik over ugens gang i Mediedanmark.

Seneste nyt

Se flere jobs