MediaWatch

Lars Hjortshøj som nyt TV3-brand

Lars Hjortshøj er allerede tilbage på den danske mediescene, nu som vært på TV3 og TV3+.

Lars Hjortshøj er blevet ansat som vært på TV3 og TV3+.

Ifølge en pressemeddelelse har TV3 længe gerne ville have fingre i Lars Hjortshøj.

"Vi har et helt unikt program klar til ham og seerne i efteråret, men programmets natur gør, at vi endnu ikke vil sige noget om det," siger Morten Mogensen, programchef på TV3 og TV3+.

Lars Hjortshøj har senest været morgenradiovært på TV 2 Radio, som han forlod i efteråret med en forklaring om, at han skulle rejse jorden med med familien.

Før har han medvirket i Klovn på TV 2 Zulu. Derudover omfatter CV’et både skuespil på film og TV, værtsroller, tekstforfatteri, konferencier-opgaver mv. Lars Hjortshøj glæder sig ifølge pressemeddelelsen til igen at lave TV. |NP|

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til delvis genåbning, nye chefredaktører på TV 2 News og Jyllands-Posten, en kommende streamingtjeneste og planer om vækst blandt flere. Få overblik over ugens gang i Mediedanmark.

Annoncører afviser regeringens lempelse af kviklånslov

Regeringens ændring af kviklånsloven, der bl.a. skal holde hånden under lokale idrætsforeningers sponsorater, får en kold skulder af Danske Annoncører og Markedsførere under Dansk Erhverv, der vil have gjort op med loven.

Seneste nyt

Se flere jobs