MediaWatch

Berlingske nedlægger 25 stillinger

25 stillinger blandt skrivende og redigerende i Berlingske-koncernen skal nedlægges. Det fik medarbejderne besked om i går.

25 stillinger blandt skrivende og redigerende i Berlingske-koncernen skal nedlægges. Det fik medarbejderne besked om i går. Ifølge business.dk orienterede koncernchef Lisbeth Knudsen i går medarbejderne på en række af Berlingske-koncernens udgivelser om, at der i den kommende tid skal nedlægges 25 redaktionelle stillinger. Helt konkret er der ifølge business.dk lagt op til en afvikling af 25 stillinger på Berlingske Tidende, Urban, ErhvervsBladet, Berlingske Nyhedsmagasin og B.T. ud af godt 400 journalister. Lisbeth Knudsen understreger, at nedlæggelsen af de 25 stillinger ikke betyder, at der skal fyres 25 medarbejdere. "Vi vil tilbyde frivillige fratrædelsesordninger, og vi har også nogle ubesatte stillinger. Vi arbejder på, at antallet af medarbejdere, der skal fyres, bliver så lille som muligt," siger hun ifølge business.dk. Den nye spareplan overrasker tillidsrepræsentant Lykke Wiborg Christensen fra gratisavisen Urban, fordi Det Berlingske Hus for kort tid siden gennemførte en sparerunde. |NP|

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til delvis genåbning, nye chefredaktører på TV 2 News og Jyllands-Posten, en kommende streamingtjeneste og planer om vækst blandt flere. Få overblik over ugens gang i Mediedanmark.

Seneste nyt

Se flere jobs