MediaWatch

Microsoft-tilbagetog dumper Yahoo-aktien

Yahoos aktie er styrtdykket i værdi, efter Microsoft i weekenden trak tilbuddet på internetgiganten tilbage.

Yahoos aktie er styrtdykket i værdi, efter Microsoft i weekenden trak tilbuddet på internetgiganten tilbage. Allerede mandag faldt Yahoo-aktien på fondsbørsen i Frankfurt med 19,7 procent, mens Microsoft-aktien omvendt steg med 3,7 procent, skriver Berlingske Business. Microsoft mistede i weekenden tålmodigheden med Yahoo, der ikke synes, at buddet på 47,5 mia. dollar (ca. 230 mia. kr.) ikke er højt nok. Yahoo afslog den 11. februar et bud på 44,6 mia. dollar, og selskabets topchef Jerry Yang understreger, at Yahoo ikke er imod selve sammenlægningen. Det er prisen, der er problemet. |NP|

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til delvis genåbning, nye chefredaktører på TV 2 News og Jyllands-Posten, en kommende streamingtjeneste og planer om vækst blandt flere. Få overblik over ugens gang i Mediedanmark.

Seneste nyt

Se flere jobs