MediaWatch

R: Koks med medielicens skal løses

At kun 1.000 brugere samtidig kan se DRs net-tv, mener De Radikale er helt forrykt og kræver en løsning på problemet. De Radikales medieordfører Simon Emil Ammitzbøll er rystet over, at så få brugere samtidig kan benytte DRs net-tv, når danskerne nu skal betale medielicens, når de har en computer, skriver politiken.dk. Den nye medielicens blev indført for at fremtidssikre licensen, da mange fremover vil se tv via deres computer. Derfor er det ikke holdbart, at DR ikke kan levere et ordentligt produkt, lyder kritikken. Ammitzbøll vil nu tage sagen op med de øvrige medieordførere i forligspartierne. Det er Danmarks Aktive Forbrugere, der har gjort politikerne opmærksomme på begrænsningen hos DR. Foreningen mener ikke, at licensbetalerne får, hvad de betaler for.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs