MediaWatch

TDC sælger baltisk mobilselskab

TDC har besluttet at sælge sit 100 pct. ejede baltiske mobilselskab Bité til kapitalfonden Mid Europa Partners for 3,4 mia. kr. "Bité er en veldrevet vækstvirksomhed på et attraktivt marked. I TDC's strategi behandles Bité som en finansiel investering, der skal udvikles bedst muligt for at skabe værdi. Vi har fundet, at tidspunktet er det rette til at sælge selskabet til en investor, som både kan og vil fortsætte selskabets udvikling," siger Jesper Theill Eriksen, adm. direktør for TDC Mobile International. Bité beskæftiger ca. 500 medarbejdere i Litauen og Letland og har de seneste år vundet markedsandele på det voksende mobilmarked i de to lande. Mid Europa Partners er den største private kapitalfond med investeringer i Central- og Østeuropa.

Mere fra MediaWatch

Facebook åbner igen for politiske annoncer i USA

I et forsøg på at mindske misinformation har der siden det amerikanske præsidentvalg været slukket for det varme vand for politiske annoncer hos Facebook i USA. Torsdag vil det sociale medie åbne for hanerne igen.

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs