MediaWatch

Gavekort over nettet

Forbrugerliv.dk lancerer konceptet Gavekortet.dk, der for første gang giver danskerne mulighed for hurtigt og nemt at sende et gavekort fra et bredt sortiment af mærkevarekæder direkte til en gavemodtager.

Danskerne foretrækker at modtage gavekort fra mærkevarekæder frem for traditionelle gaver som blomster, vin og chokolade. Det viser en undersøgelse fra analyseinstituttet GfK.

74 procent af de adspurgte svarer bekræftende på, at de ville foretrække at modtage et gavekort frem for en traditionel gave.

Alle og enhver kan via portalen sende et gavekort til venner og familie fra mærkevarekæder som Imerco, The Body Shop, Bog & Idé, Byggekram, Skjold Burne og Intersport.

Konceptet er enkelt. Brugeren besøger internetsiden, vælger en leverandør af et gavekort, skriver modtagerens adresse, en personlig besked samt dato for levering.

Betalingen foregår med Dankort, VISA eller MasterCard. Når de få manøvrer er foretaget, går alt automatisk. Gavekortet bliver sendt ud og havner derefter direkte i gavekort-modtagerens postkasse.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere