MediaWatch

Website for netsikkerhed for handlende

Et af succeskriterierne for den ny side, der findes på adressen www.e-handelsfonden.dk, er at fastholde forbrugernes stadig voksende tillid til nethandel.

Forbrugerne vil på siden få mere information om de gældende retningslinjer, så det bliver endnu mere gennemskueligt at handle på nettet.

"Idéen med websitet er dermed, at det skal fremstå som en kommunikationsmæssig overligger, der skal understøtte alle e-handelsfondens væsentlige begivenheder, herunder viden om de e-mærkede butikker og information om nethandel generelt," udtaler Martin Borgen, projektleder i e-handelsfonden.

"Fremover så ved forbrugerne, at de kan hente al information et sted, når de ønsker viden om, hvad de skal være på vagt over for, når de surfer og handler på nettet."

Der også gennemført en række udviklingsinitiativer relateret til de e-mærkede butikker, der kan logge ind på websitet.

Blandt andet en downloadsektion, hvor de e-mærkede butikker får adgang til et bredt udbud af features, tekster, logoer med videre.

E-mærket så første gang dagens lys i maj 2000, og er forbrugernes sikkerhed for tryg og forsvarlig etisk sikkerhed på nettet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere