MediaWatch

Cybercity parat til vækst

Formålet med den planlagte restrukturering er at fritage holdingselskabet fra dets nuværende gældsforpligtigelse og tage højde for selskabets negative egenkapital.

Efter omstruktureringen vil Cybercity A/S være 100 pct. ejet af et nyt holdingselskab og fortsat være fuldt finansieret.

Långiverne og aktionærerne i Finansieringsselskabet af 1. januar 2000 (det tidligere Cybercity Holding A/S) har foreslået en restrukturering af egenkapitalen.

Restruktureringen vil resultere i en ny model for ejerstrukturen bag Cybercity A/S.

Et nyoprettet selskab, Esplanaden Holding A/S, der allerede i dag ejer en del af Cybercity A/S, planlægger at blive ny eneejer af Cybercity A/S.

Aktionærkredsen bag Esplanaden Holding A/S udgøres af de nuværende långivere og aktionærer i Finansieringsselskabet af 1. januar 2000.

Ingen eksterne kreditorer eller finansieringskilder bliver berørt af den planlagte ændring.

John Helmsøe-Zinck, der er bestyrelsesformand for Esplanaden Holding A/S, siger:

"Investorerne bag Cybercity A/S planlægger at gennemføre en restrukturering af egenkapitalen på holdingniveau. Vores mål er at forøge vækstpotentialet i Cybercity A/S yderligere via opkøb, fusion eller lignende."

Udmeldingen fra selskabet kommer efter en række avisers omtaler torsdag, hvor Klaus Riskær Pedersen fortæller avsierne, at han er interesseret i at købe Cybercity tilbage.

Riskær fortæller aviserne at han er bange for, at selskabet vil undgå at betale de sidste penge, der skyldes i Cybercity.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere