MediaWatch

Sonofon samler mobildata i en løsning

Det mobile kontor er dermed blevet mere enkelt, og kunderne skal ikke længere tænke på, hvilken datateknologi de har brug for.

Man benytter simpelthen den, der passer en bedst lige nu og her.

Hvis man ikke har et abonnement i forvejen hos Sonofon vil det koste 64 kroner om måneden af tegne sig for det nye produkt.

Er man derimod almindelige mobiltelefonkunde, så halveres abonnementsprisen til 32 kroner om måneden.

High Speed Data kan købes i pakker på 500, 1200 og 2400 minutter, hvor man kan opnå en minutpris mellem 46 øre og 72 øre.

High Speed Data er trådløs kredsløbskoblet datatransmission ved høje hastigheder. Der afregnes for High Speed Data pr. minut som ved et normalt telefonopkald.

GPRS kan købes i pakker med 20, 50 eller 150 megabyte til en megabyte-pris på mellem 4,13 kroner og 10,00 kroner.

GPRS står for Generel Packet Radio Service og er en trådløs pakkekoblet datatransmission ved høje hastigheder Med GPRS betaler man for den datamængde, man sender og modtager, og ikke for den tid, man er koblet op til eksempelvis internettet.
"I nogle situationer, hvor en 'her og nu' adgang til data er vigtig, kan kunden anvende High Speed Data. Har kunden derimod behov for hele tiden at være online og modtage data i en lind strøm, eksempelvis e-mails, så er det bedste valg GPRS," siger Steen Høgh, divisionsdirektør i Sonofons markedsdivision.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere