MediaWatch

Canal Digital fortsætter fremgang

Ved udgangen af september i år havde Canal Digital ifølge egne tal 828.000 digitale kunder, hvilket svarer til en samlet kundetilgang på omkring 40 procent i forhold til i fjor.

- De gode resultater skyldes helt klart, at vi kan levere de efterspurgte og populære tv-kanaler. I forhold til vores nærmeste konkurrenter er vi meget stærke inden for de danske tv-kanaler.

Her har især tv-kanalerne TV 2 Zulu, DR2, TvDanmark og DK4 været nogle af vores bedste salgsargumenter.

Dertil kommer en bred vifte af kvalitetsbetonede internationale kanaler som Discovery, Eurosport og Cartoon Network, - siger administrerende direktør i Canal Digital Danmark, Jens B. Arnesen.

Canal Digital har også oplevet fremgang på selskabets interaktive tjenester. En af de mest populære tjenester er Nordens største hjemmebiograf, KIOSK, hvor kunderne selv kan planlægge deres tv-program.

- Der er en stigende interesse for KIOSK. Det skyldes, at vi kan tilbyde vores kunder rigtig gode film, der endnu ikke har haft tv-premiere - i dette efterår blandt andet Harry Potter og Bridget Jones Diary.

Nu har vi videreudviklet denne interaktive tjeneste, så det fra oktober er blevet endnu nemmere for kunderne at bestille film direkte til deres fjernsyn, - siger Jens B. Arnesen.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere