MediaWatch

SKUM bliver seriøs

"Uddannelse" opfattes på sitet både som en forfølgelse af den unges interesser på tværs af uddannelsessystemet og som uddannelse i den gængse forstand, hvor livet i og omkring en uddannelse tages lige så alvorligt som det faglige.
Tungtvejende på sitet er dets søgefunktion, hvor man kan søge på alle videregående uddannelser i Danmark og få en beskrivelse af dem.
"Dig og Mig" handler om sex, kærlighed og følelser i det hele taget. Under sitet finder man to underuniverser; "drengeliv" og "pigeliv", hvor kønnene kan diskutere i fred, dog uden at det er forbudt at kigge indenfor hos hinanden - tværtimod.

"Homoliv" er til dem, der er usikre på, hvilket køn, der er det mest interessante.

Denne inddeling skal inspirere til bedre forståelse for kønnene, hvilket igen understreges af funktionen : "sådan vil jeg ha' det!", hvor brugerne kan skrive hvordan de vil kysses og røres ved.

"Dig og Mig" indholder også 8000 spørgsmål og svar om seksualitet. Her er materialet leveret af organisationen Sex og Samfund, der arbejder indenfor seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder.

Desuden ligger Tværs, Ung Online og anden form for rådgivning under sitets vinger og det hele flettes sammen af chatrooms og debatter samt et månedligt tema.

SKUM har haft vokseværk siden sin launch i 2001. Sitet har i øjeblikket cirka 50.000 brugerprofiler og besøges månedligt af 300.000 unikke brugere.
Hidtil har SKUMs hovedområder været humor og musik, herunder det interaktive tv-program Boogie.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere