MediaWatch

Nyt teleselskab på det danske marked

Universal Telecom er ifølge eget udsagn en af de hurtigst voksende leverandører af telekommunikation i verden, og indtoget på det danske marked skal ske med priser der ligger op til 40 procent under minutprisen hos TDC både på opkald til fastnet- og mobiltelefoner.

Selskabet har base i Portugal, men er på to år blevet fast leverandør af telekommunikation til både private forbrugere og virksomheder i hele Europa og Australien.

- Vi gør priserne på opkald gennemskuelige for vores kunder. Som det danske telemarked er skruet sammen i dag, er det nærmest en jungle for forbrugerne.

Det er svært at gennemskue, hvordan de forskellige rabatordninger er skruet sammen og nærmest umuligt at regne ud, hvor du får den billigste løsning, - siger Christina Christensen, operation manager hos Universal Telecom i Danmark.

I Danmark kan forbrugerne allerede nu med Universal Telecom som operatør ringe i dagtimerne for 18 øre i minuttet mod de nuværende 25 øre hos TDC og 24 øre hos Tele2.

Universal Telecom mener at selskabet generelt set er mellem 30-40 procent billigere end TDC, men oplyser ikke noget om hvordan man i detaljer har tænkt sig at gøre det mere overskueligt for kunderne.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere