MediaWatch

DR: Nikolaj og Julie på nettet

Mere end en million mennesker kiggede med, da første afsnit af DR1s kærlighedshistorie "Nikolaj og Julie" havde premiere i søndags, og nu har de samt alle andre ifølge DR mulighed for at blive klogere på serien og dens personer på dr.dk/nikolajogjulie.

På sitet er det muligt at finde baggrundsinformation om serien og dens personer, samt gå bag om det fiktive univers og finde faktuelle oplysninger om serien og dens tilblivelse.

Der findes blandt andet en film, der giver et indblik i, hvad der sker bag om kameraet under optagelserne til Nikolaj og Julie. Og under Credits er der mulighed for at læse mere om, hvad skuepillerne og manuskriptforfatteren har lavet inden Nikolaj og Julie.
Og for dem der misser et afsnit, findes der resumeer af allerede sendte afsnit. Samtidig løftes en lille flig af sløret for, hvad der kommer til at ske i det næste afsnit.

Dem der gerne vil imponere med hårde facts og paratviden om serien kan også få styret lysten ved at klikke sig ind på sitet.

Nikolaj og Julie-sitet byder også på quiz og postkort samt musik af blandt andet den tidligere Dizzy Mizz Lizzy-forsanger Tim Christensen.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere