MediaWatch

IconMedialab overtager webbureau

Overtagelsen har virkning fra oktober og stifteren af Eisenstein, Balder Olrik, ansættes i den forbindelse som kreativ direktør i IconMedialab.

- Jeg glæder mig til samarbejdet med IconMedialab, for det giver mine eksisterende kunder både større bredde af ydelser og større leverancekraft.

Samtidig får jeg mulighed for at koncentrere mig om udvikling af IconMedialabs kreative og kommunikative kompetencer, - siger Balder Olrik i en kommentar til overtagelsen.

Kundeporteføljen hos Eisenstein tæller i dag blandt andre Nokia, Lindhardt, Ringhof samt Ilva.

IconMedialab Danmark har på det seneste gennemgået en trimning, en økonomisk reorganisering og en større strukturændring siden adminis-trerende direktør Erik Lorenz tiltrådte sidste år.

- Det er jo ingen hemmelighed, at vi har rebet sejlene og ventet på lidt mildere vinde fra markedet. Samtidig har vi fået styr på omkostningerne og optimeret vores leveringer.

Mantraet er: Kvalitet der virker - leveret til tiden og på budgettet. Det har givet resultater - og vi har nu et godt udgangspunkt for en fortsat konsolidering, siger Erik Lorenz Petersen, administrerende direktør i IconMedialab.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere