MediaWatch

IT-Brancheforeningen på CeBIT 2003

I lighed med i år får 22 danske IT-virksomheder derfor mulighed for at profilere sig på verdens største IT-messe som finder sted i ugen fra den 12. - 19. marts 2003.

- Heller ikke CeBIT-messen i år undgik at blive ramt af den nedtur, der har præget branchen. Besøgstallet faldt med 100.000 gæster, men når det er sagt, så er mere end 700.000 besøgende ret imponerende.

Messen er stadig langt det største IT-udstillingsvindue i verden, og såvel værdien af opnåede kontakter som den profileringsmæssige værdi vurderes af stor betydning af vores udstillere på fællesstanden, - siger konsulent Annette Larsen fra IT-Brancheforeningen, og fortsætter:

- CeBIT messen er et godt udgangspunkt for at få andel i det attraktive tyske eksportmarked, og for at møde potentielle kunder også fra andre lande.

I evalueringen af CeBIT 2002 angiver virksomhederne, at det var en meget stor fordel at være repræsenteret på messen, ligesom de fik skabt kontakter, som de normalt ikke havde fået, - slutter Annette Larsen.

Danmarks ambasssadør i Berlin, Gunnar Ortmann bakker det danske fremstød i Tyskland op med et officielt besøg på standen.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere