MediaWatch

COLT står parat med task force

De finansielle problemer på det europæiske telemarked har ifølge COLT Telecom givet mange kunder hos bl.a. KPNQwest, Ebone og Teleglobe problemer med deres teleforbindelser.

Derfor oplever COLT Telecom en eksplosiv stigning i efterspørgslen på paneuropæiske kommunikationsløsninger. Det er baggrunden for, at COLT Telecom har etableret en task force, som hjælper kunderne med at genoprette forbindelsen til omverdenen.

- Vi har finansieringen på plads, vi har færdigbygget vores netværk, og vi er derfor på mange måder det eneste reelle alternativ til det kollapsede KPNQwest-netværk, siger adm. direktør Jesper Weng, COLT Telecom.

Siden tingene for alvor brød sammen torsdag i sidste uge, har COLT Telecom på europæisk plan flyttet mere end 1.000 kredsløb for tidligere KPNQwest-kunder.

I forvejen lejede KPNQwest mange af de såkaldte 'last mile' access-linier af COLT Telecom på europæisk plan. Derfor har det været naturligt for mange kunder blot at skifte over til COLT Telecom's netværk, oplyser COLT.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere