MediaWatch

TDC klar med virusalarm til private

sikkerhed.opasia.dk (Opasias sikkerhedssite) kan kunderne tilmelde sig en ny virusalarm, hvor der både er mulighed for at få alarmen via e-mail samt SMS.

E-mail-tjenesten er gratis og kan kun benyttes af TDC Internets kunder, mens SMS-tjenesten kan bruges af alle, uanset hvor de er kunder, hedder det i en pressemeddelelse.

Så snart, en virus skønnes at være til fare for internetbrugerne, sendes en virusalarm ud. Alarmen indeholder information om, hvordan kunderne skal forholde sig, hvis de får en virus.

- Der findes allerede forskellige typer virusalarmer, men de er stort set alle sammen henvendt til erhvervskunder.

Denne virusalarm er til private, der ofte kun får overfladisk information om computervirus via medierne og derfor ikke ved, hvad de konkret skal gøre for at undgå eller slippe af med en virus. Denne vejledning får de nu fra os, - siger Kristoffer Apollo, redaktionschef på Opasia.

Mens det altså er gratis at modtage virusalarmen via e-mail, koster det fem kroner per SMS man modtager.

Når kunderne tilmelder sig SMS-tjenesten modtager de 20 SMS-alarmer, før det igen er nødvendigt at tilmelde sig tjenesten.

En af fordelene ved at få alarmen via SMS er, at man bliver advaret før, man åbner sin mailboks, hvor de fleste computervira begynder.
Interesserede kan læse mere om blandt andet den nye virusalarm på sikkerhed.opasia.dk.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere